Kitting: A-Source regelt het voor u

De doorlooptijd hangt in grote mate af van de inrichting van uw logistieke keten. A-Source helpt u met alle plezier om deze keten te optimaliseren. Dit doen wij onder andere met behulp van kitting, een speciaal proces dat ervoor zorgt dat alle benodigde componenten in één verpakking zitten.

De voordelen van kitting

Kitting zorgt ervoor dat u nooit langer dan strikt noodzakelijk bezig bent met het proces. Desgewenst kunnen alle componenten zelfs zonder productverpakking verwerkt worden, waardoor u nog sneller met uw kit aan de slag kunt. Samengevat staat kitting voor snelheid, kostenbesparing en duurzaamheid.

Over ons

A-Source is al ruim 20 jaar actief in de elektronicabranche. In deze jaren hebben we een zeer groot netwerk opgebouwd van betrouwbare leveranciers, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor kunt u met al uw vragen en (kitting)verzoeken bij ons terecht.

Heeft u interesse in kitting en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze professionele medewerkers. U bereikt ons op 31(0)546-580333.