Halfgeleiders: A-Source heeft gegarandeerd wat u zoekt

Chips worden ook wel semiconductors of op z’n Nederlands halfgeleiders genoemd. Het belangrijkste kenmerk van halfgeleiders is dat de werking tussen die van een geleider en een isolator in zit. Daarnaast kan de halfgeleider slechts onder bepaalde omstandigheden stroom geleiden.

Vele toepassingen

Veel halfgeleiders worden gemaakt van het materiaal silicium. Deze halfgeleiders worden onder andere gebruikt in schakelaars, bouwmaterialen, computers, televisies en radio’s. Maar ook zonnepanelen en signaalversterkers maken gebruik van deze halfgeleiders.

Goede contacten

A-Source heeft al ruim 20 jaar ervaring in de elektronicabranche. Wanneer u op zoek bent naar halfgeleiders bent u bij ons dus in goede handen. In onze ruime database vinden we altijd de juiste halfgeleider voor uw toepassing. En mochten we het zelf niet op voorraad hebben, dan halen we het voor u.

Wilt u ook de hulp inschakelen van A-Source? Laat dan snel uw vraag of verzoek voor ons achter via het contactformulier. Spreekt u liever meteen één van onze medewerkers? Neem dan direct contact met ons op via + 31(0)546-580333.