Distributie

1. STMicroelectronics

stmicro

ST Micro / STMicroelectronics is een wereldwijd opererende onafhankelijke halfgeleider fabrikant en is marktleider in het ontwikkelen en leveren van halfgeleider-oplossingen binnen het spectrum van micro-elektronica-toepassingen. ST is de toonaangevende producent van applicatie-specifieke analoge chips en Power Conversion apparaten. Het is ook de nummer een leverancier van halfgeleiders voor de industriële markt en voor de set-top box-toepassingen. ST Microelectronics bezit leidende posities in uiteenlopende gebieden als discrete apparaten, cameramodules voor mobiele telefoons en auto-geïntegreerde schakelingen.

2. Diodes Zetex

 

diodes

Zetex is een toonaangevende fabrikant van high performance, analoog halfgeleiderproducten voor signaalverwerking en power management. Het bedrijf ontwerpt en produceert een groot aantal standaard en toepassingsgerichte lineair geïntegreerde schakelingen en discrete halfgeleiderproducten.

3. Microchip

 

microchip

Microchip Technology Inc. is een toonaangevende leverancier van microcontroller-, analoge, RF en seriegeheugenapparaten voor lage-risico productontwikkeling, lagere totale systeemkosten en kortere introductietijd voor duizenden diverse klantentoepassingen wereldwijd.

De alsmaar groeiende portfolio van Microchip omvat veel apparatuur voor specifieke toepassingen, zoals rookdetectie, het opladen van batterijen, geprojecteerde capacitieve aanraking en weerstandsaanraking, digitale stroomconversie, motorbesturing, Ethernetverbinding, USB-verbinding, draadloze netwerken en extreem laag energieverbruik. Microchip heeft onlangs het bedrijf SST (Silicon Storage Technology) overgenomen. Dat betekent een uitbreiding van ons assortiment seriegeheugenapparaten, maar ook dat we nu beschikken over toonaangevende Flash-technologie voor gebruik in de PIC®-microcontrollers van Microchip. Microchips productlijn is de ideale oplossing voor uw geïntegreerde ontwerpbehoeften.

Van bijzonder innovatieve operationele versterkers en seriegeheugenapparaten tot eXtreme Low Power XLP PIC®-microcontrollers, high-performance 8- en 16-bits microcontrollers, digitale signaalcontrollers en nu dus 32-bits PIC®-microcontrollers, de apparatuur van Microchip Technology die volledig kan worden aangepast aan uw kostgevoelige ontwerp.

Microchip heeft meer dan 63.000 klanten en blijft de technische community voorzien van hulpmiddelen, compilatieprogramma’s, toepassingsinformatie, ontwerpvoorbeelden, regionale training en 24/7 technische support.

4. Cree

cree

Cree is de koploper in de revolutie van LED-verlichting en maakt een einde aan energieverspillende, traditionele verlichtingstechnologieën door gebruik te maken van energie-efficiënte en milieuvriendelijke LED-verlichting.

Cree is een toonaangevende vernieuwer van verlichtingsklasse LED’s, LED-verlichting en halfgeleideroplossingen voor draadloze en elektrische toepassingen.
De productassortimenten van Cree omvatten LED-houders en lampen, blauwe en groene LED-chips, LED’s met hoge helderheid, verlichtingsklasse elektrische LED’s, stroomschakelingen en radiofrequentie/draadloze apparatuur. De oplossingen van Cree sturen verbeteringen aan in toepassingen, zoals algemene verlichting, achtergrondverlichting, elektronische borden en signalen, variabele snelheidsmotoren en draadloze communicatie.
Met zijn XLamp LED-assortiment is Cree leidinggevend in helderheid en betrouwbaarheid van elektrische LED’s. De XLamp LED’s van Cree voorzien de verlichtingsindustrie van efficiënte en milieuvriendelijke LED-verlichting.
De High-Brightness LED-productportfolio van Cree is bestemd voor videoschermtoepassingen, transport- en zwart/wit-borden, kanaalverlichting en lineaire verlichtingstoepassingen. Deze LED’s leveren de kwaliteit en prestaties waar Cree om bekend staat, en bieden een brede reeks zeer uiteenlopende oplossingen voor verschillende toepassingen en vereisten. Met P2, P4 en op de oppervlakte te monteren LED’s levert Cree energiesparende oplossingen tegen een voordelige prijs.
Verdere product- en bedrijfsinformatie kunt u vinden op www.cree.com. Ga naar www.creeledrevolution.com voor meer informatie over de revolutie in LED-verlichting.

5. Murata

 

murata

“Nieuwe elektronische kwaliteitsapparatuur begint met nieuwe hoogwaardige componenten en nieuwe hoogwaardige componenten beginnen met nieuwe hoogwaardige materialen.”

Dit is al het basisprincipe van Murata sinds de oprichting van het bedrijf. Wanneer er vraag is naar nieuwe functies, gaat Murata altijd terug naar de basis om naar het meest geschikte materiaal te zoeken. Dankzij deze filosofie heeft Murata in staat gesteld om talloze unieke producten te ontwikkelen.

Ons dagelijks leven wordt ondersteund door allerlei soorten elektronica-apparatuur, zoals pc’s, mobiele telefoons, auto’s en toestellen. Ze worden steeds verder ontwikkeld en worden steeds compacter en effectiever. Murata als “Innovator in elektronica” ondersteunt de infrastructuur van onze elektronische gemeenschap door nieuwe elektronicacomponenten en -technologieën te ontwikkelen.

Technologische innovaties op het gebied van multimedia-apparatuur, waaronder snellere gegevensverwerking en netwerken, verlopen steeds sneller voor toepassingen in de zeer nabije toekomst. Murata heeft nieuwe producten ontwikkeld om onmiddellijk aan de behoefte aan nieuwe toepassingen te voldoen, naarmate we naar verbeteringen streven in verschillende units van fundamentele technologie, zoals materialen en verwerkingstechnologieën.

6. Intersil

 

instersil

Intersil Corporation is toonaangevend in het ontwerpen en produceren van high performance analoge halfgeleiders. De producten appeleren aan een aantal van de industrie de snelst groeiende markten, zoals: platte beeldschermen, mobiele telefoons, andere handheld systemen en notebooks. Intersil’s productfamilies omvatten power management en analoge signaalverwerking functies. Intersil producten omvatten batterij management IC’s, hot-swap en hot-pluggable controllers, lineaire regelgevers, toezichthouders IC’s, schakelen DC / DC-regulatoren, power MOSFET drivers, optische opslag laserdiode drivers, DSL-lijn drivers, video en hoge prestaties operationele versterkers, data converters, interface IC’s, analoge schakelaars en multiplexers, crosspoint switches, voice-over-IP-apparaten en IC’s voor militaire, ruimte en-straling geharde toepassingen.

7. Omron

 

omron

Met een internationale reputatie voor ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van schakelaars en relais, definieert Omron Electronic Components nu nieuwe standaarden met MEMS-sensors en connectors.

8. TDK-Epcos

 

tdk

TDK is in 1935 opgericht als het eerste bedrijf ter wereld dat ferriet commercieel toepaste. In de daaropvolgende jaren heeft TDK onderzoek uitgevoerd en ontwikkelingsprogramma’s opgezet op het gebied van ferriet en verscheidene andere elektronische materialen en componenten. Deze drijfveer was gebaseerd op het motto van het bedrijf: “een bijdrage leveren aan de cultuur en industrie door middel van creativiteit”.
Tegenwoordig leveren we nog steeds innovatieve producten die precies zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Hierdoor maken we gebruik van een combinatie van know-how en procestechnologie die na jaren van specialisatie in elektronicamaterialen verder is ontwikkeld.
TDK ’s uitgebreide productenreeks omvat producten als condensators, EMC-oplossingen, inductors en andere passieve componenten.
We hebben de kennis en middelen in huis die ervoor zorgen dat onze klanten maximaal voordeel kunnen halen uit de toepassing van onze technologie op hun producten.

De gecombineerde inspanningen van verkoop-, marketing- en technisch personeel hebben de reputatie van TDK als gerespecteerd leider in de industrie gevestigd. TDK staat bekend om onze betrouwbaarheid en expertise. We streven ernaar aan alle behoeften van onze klanten te voldoen in heel Europa.

9. Panasonic

 

panasonic

Panasonic biedt een breed scala van energie-oplossingen voor draagbare en stationaire toepassingen. Ons assortiment omvat hoge betrouwbaarheid batterijen, zoals lithium-ion, lithium, nikkel-metaal-hydride, nikkel-cadmium, Valve-Regulated-Lead-Acid (VRLA), alkaline en zink-koolstof.
Panasonic begon met de productie van batterijen in 1931 en is vandaag de dag de meest gediversifieerde wereldwijde fabrikant van de accu over de hele wereld, met een uitgebreid netwerk van productiebedrijven wereldwijd. De werknemers van het bedrijf zijn toegewijd aan onderzoek, ontwikkeling en productie van batterijen voor een energieke wereld.