Uw betrouwbare en professionele inkooppartner

Als professional in de elektronicabranche heeft u vaak heel specifieke componenten nodig. Deze zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. A-Source helpt u om ze snel in huis te halen. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de weg in de leveranciers- en producentenmarkt. We weten razendsnel waar we moeten zijn, wereldwijd.

We werken met betrouwbare partners, ook in het buitenland. Wij leveren ondermeer de volgende gerenommeerde merken; Texas Instruments, Analog Devices, Vishay en Maxim. Nieuwe inkoopkanalen screenen we onder meer via de Electronica Resellers Association International (ERAI).

Veilig zaken doen zonder risico’s

Eindelijk heeft u na lang zoeken ergens in het buitenland het gewenste component gevonden.
U doet een vooruitbetaling, de zending komt binnen en wat blijkt? Het onderdeel functioneert niet
of is van ondermaatse kwaliteit.

Zakendoen met onbekende buitenlandse partijen brengt nu eenmaal risico’s met zich mee.
Daarom laten steeds meer bedrijven het hele inkooptraject aan A-Source over. Dat is wel zo veilig. Bovendien bespaart hen dat tijd, energie en kosten.

Uw vertrouwen waard

Wij staan in voor de kwaliteit van de componenten die we leveren, ook als we deze uit de verste uithoek van de wereld halen. U krijgt van ons een garantie en hoeft geen cent vooruit te betalen. Zowel grote concerns als Philips, Siemens en Neways als tal van kleinere subcontractors bestellen hun componenten via ons. A-Source is ook uw vertrouwen waard!

Team van professionals

A-Source is in 1994 van start gegaan. De oprichters hebben jarenlang in de elektronicabranche gewerkt en bezitten dus vakkennis. In de loop van de tijd hebben we ons team uitgebreid. Alle medewerkers zijn professionals. Ze weten waar ze over praten. Ze kennen de materie, spreken uw taal en beseffen hoe belangrijk het voor u is om de juiste componenten te kunnen gebruiken. Op basis van kwaliteitsbewustzijn, professionaliteit en betrokkenheid willen we u de beste service bieden.

a-source